E-KNJIGA
0

Blagajna

Skupaj 0,00 €
Dostava Brezplačno!
Cena skupaj 0,00 €
zoom_in

Derma roler - zmanjšuje gube

19,75 €
Z davkom

Ob pravilni uporabi Derma rolerja boš lahko naredila tvojo kožo bolj prožno in mehkejšo. Iglice na valčku Derma rolerja spodbujajo namreč tvorbo kolagena zato se bodo zmanjšale gubice na na tvojem obrazu.

Koža na tvojem obrazu se obnavlja sama od sebe – po naravni poti.

A se z leti ta sposobnost obnavljanja zmanjšuje. Zakaj?
Ker se vsebnost kolagena v koži s časom zmanjšuje.

S pravilno masažo z derma rolerjem lahko pospešiš nastajanje kolagena v tvoji koži in tako ojačaš naraven proces obnavljanja kože. V kratkem času boš lahko naredila tvojo kožo bolj prožno in mehkejšo in tako zmanjšala gubice na obrazu.
No, pa poglejmo kako ...

Zakaj je masiranje z derma roler-jem tako učinkovito?

Derma roler vsebuje na stotine drobnih iglic – a nič bat, so res zelo drobne, zgolj 0,25mm. Te mikro iglice povzročijo na koži mikro kanale, kar sproži naraven mehanizem samoobnove kože. Ko telo zazna nastanek mikro kanalov, v koži sproži naraven proces - tvorbo kolagena in elastina in obnavljanje kožnih celic se začne.

Tako boš z masažo s pomočjo derma rolerja pospešila samoobnovo kože in preprečila njeno staranje. In gubice ali brazgotine se bodo tako zmanjšale.

Če si narediš masažo z derma rolerjem 1x ali 2x na teden je čisto dovolj. Pretirana uporaba derma rolerja namreč ne bi pustila koži dovolj počitka. In vsi rabimo počitek, tudi tvoja koža.

Super je, če si po takšnem tretmaju naneseš še serum za obnovo kože ali kakšno dobro kremo, ker bo takrat koža imela večjo absorbcijo.

Varna in učinkovita masaža obraza: Neinvazivni kozmetični iglični Derma roler ima dolžino iglic 0,25mm in je varen za domačo uporabo. Namenjen je vsem vrstam kože. Sigurna sem, da ti bo všeč občutek in videz tvoje kože. Izdelan iz najkavostnejših mikro Tinanium iglic, ki vam zagotavljajo najboljše rezultate.

Kako naj uporabljam derma roler?

Najbolje, da si narediš masažo z derma rolerjem pred spanjem. Takrat se namreč koža najbolje regenerira in s tem tretmajem boš pospešila njeno regeneracijo. Preden začneš z masažo z derma rolerjem si odstraniš make-up, kožo umiješ in posušiš kožo. Nato s čistim valjčkom potegneš po obrazu vodoravno, navpično in na koncu še diagonalno. Tretma naj traja 10. minut za cel obraz.

Kakšni so učinki masaže z derma rolerjem?

  • Pomaga pri prekrvavitvi tvoje kože. In ker kri nosi hranila, postane koža bolje nahranjena in tako bolj elastična
  • Blago zmanjšuje gube in fine gubice na tvojem obrazu – sigurno preverjeno!
  • Zmanjšuje velikost por na obrazu
  • Poveča se absorbcija serumov in krem kar pomeni, da bo tvoja koža bolje sprejemala zunanja hranila in bo tako bolje negovana
  • Odpravlja znake staranja kože – ja, to je posledica kolagena, ki sem ga omenila na začetku
  • Pomaga pri odpravi manjših brazgotinic
  • Zmanjšuje znake hiperpigmentacije
  • Odstranjuje odmrle kožne celice

Naroči si derma roler in začni razvajati svojo kožo na obrazu!

Če imaš kakšno vprašanje, pa me le pokliči na 040 133 309 ali napiši email na: suzana.komel@naturalchillout.com.

Z veseljem ti bom svetovala.
Suzana Komel

96 Izdelkov