PROGRAM
0

Blagajna

Skupaj 0,00 €
Dostava Brezplačno!
Cena skupaj 0,00 €

PRODAJNI POGOJI

www.naturalchillout.com je spletna trgovina, ki jo upravlja Boris Nardin s.p. Nova Gorica, ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji v sistem spletne prodajalne Natural Chillout, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik. Uporabnik je tudi obiskovalec (pravna ali fizična oseba), ki se ne registrira in opravi nakup.

DOSTOP DO INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo ravnal v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in uporabniku vedno nudil naslednje informacije: podatke o podjetju in sedežu, veljaven elektronski naslov, na katerem je dostopen, matično številko, davčno številko, podatke o dovoljenjih, ki se ne nanašajo posebaj in izključno na storitev informacijske družbe ali jih je treba pridobiti v skladu z drugimi predpisi in pri pristojnih organih ter podatke o cenah izdelkov ter ali je v ceno vključen davek, stroški dobave in druge morebitne dajatve.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) se ponudnik zavezuje, da bo uporabniku vedno nudil dostop do naslednjih informacij: bistvene lastnosti blaga ali storitve, vključno z najkrajšim rokom trajanja pogodbe, če je predmet pogodbe trajna ali ponavljajoča se izpolnitev; ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami; morebitne stroške dostave; podrobnejša ureditev plačila ter načina in roki dobave ali izpolnitve; rok veljavnosti ponudbe opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu z ZVPot; če potrošnik nima pravice do odstopa, ga je potrebno o tem izrecno obvestiti.

NAČINI PLAČILA

1. Z gotovino ob prevzemu (po povzetju):V kolikor se odločite, da Vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni.

2. Z nakazilom na račun: Ponudbo/predračun vam pošljemo preko elektronske pošte na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, lahko pa vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Po prejetju vašega plačila na naš TRR sledi dobava v dogovorjenem roku.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

3. Imetniki PayPal računa, lahko plačate naročeno blago s sredstvi, ki jih imate na vašem računu.

CENE

Objavljene cene v spletni trgovini Natural Chillout in izdane ponudbe veljajo na dan naročila! V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene veljajo za artikle na zalogi trgovine. Akcijske cene veljajo do datuma izteka akcije, ki je določen pod ceno akcijskega artikla, oziroma do razprodaje zaloge le tega.

Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR.

NAROČANJE

Ponudnik bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake ali iz drugih razlogov, lahko kupec brez dodatnih stroškov odstopi od naročila v času od izdaje naročila do prejema obvestila, da je naročilo v obdelavi. Naročilo lahko prekliče s sporočilom na elektronski naslov info@naturalchillout.com ali pokličete na tel. +386 40 685 585. V primeru, da ponudnik ugotovi, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti lahko naročilo zavrne v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi.

SKLEPANJE IN ARHIVIRANJE POGODBE (NAROČILA)

Pogodbo je možno sklepati v slovenskem jeziku. Pogodba bo shranjena na sedežu podjetja v pisni obliki. Na željo kupca je omogočen dostop do pogodbe na sedežu ponudnika v delovnem času.

POSTOPEK NAKUPA

Podrobno je opisan v meniju POTEK NAROČILA

Prejeto naročilo

Po oddaji naročila, kupec prejme naročilo po elektronski pošti, kar pomeni, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje.

Naročilo v obdelavi

Ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter uporabniku po elektronski pošti izda obvestilo, da je naročilo v obdelavi oz. ga z razlogom zavrne.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.

Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

VRAČILO BLAGA

Če z nakupom niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, lahko v tridesetih dneh po prevzemu blaga, vrnete blago nepoškodovano in v originalni embalaži na naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga.

O vračilu nas lahko tudi pisno obvestite v roku štirinajst dni po prejemu blaga. V tem primeru mora kupec vrniti blago v tridesetih dneh po sporočilu. Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži vrnjeno na  naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga. 

Kupnino vam bomo v roku štirinajst dni vrnili po pošti ali na vaš račun (le tega morate ob zahtevi za vračilo navesti). Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani ter v nepoškodovani originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite originalen račun.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno za komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:

Natural Chillout

Ulica Vinka Vodopivca 40

5000 Nova Gorica

Slovenija

Tel: +386 40 685 585

e-mail: info@naturalchillout.com

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. 

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

V skladu z zakonskimi normativi Natural Chillout ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga lahko potrošnik sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS).

Natural Chillout kot ponudnik, ki se ukvarja s prodajo preko spleta na območju RS, objavlja na svoji spletni strani povezavo do platforme Evropske komisije za spletno reševanje potrošniških sporov (platforma SRPS). Platofrma je dosegljiva na povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Navedba ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS), Uredbe EU št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Navedba tehnoloških sredstev, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila:

Preko navigacije s kategorijami ali s pomočjo iskalnika pošičite želeni izdelek. Na strani z izdelkom izberite dodatne možnosti, kot so barva, velikost ... in vpišite želeno količino izdelkov za naročilo. Izdelek dodajte v košarico s klikom na gumb 'Dodaj v košarico'. Na podoben način lahko dodate več izdelkov v košarico.

V košarici lahko spremenite količino naročenih izdekov. Da bo sprememba upoštevana, kliknite gumb 'Osveži košarico'. V kolikor izdelka ne želite naročiti, ga izbrišite s klikom na ikono 'Odstrani izdelek'.

Če želite nadaljevati z nakupovanjem (izbrati še kakšen izdelek), kliknete gumb "Nadaljuj z nakupovanjem" ali izberete kategorijo iz navigacije in nakupujete naprej. Vsebina košarice se bo ohranila.

Če želite zaključiti nakup, kliknete na gumb "Oddaj naročilo".

Naročilo lahko oddate registracijo oz. prijavo v spletno trgovino ali pa izberite možnost 'Oddajte naročilo kot gost'. V naslednjem koraku izberite informacije o naslovu plačnika. S klikom na gumb 'Nadaljuj' se premaknite na naslednji korak in izberite informacije o naslovu dostave. Nato izberite način dostave in način plačila. V zadnjem koraku preglejte vaše naročilo in ga oddajte s klikom na gumb 'Oddaj naročilo'. Preko elektronske pošte boste prejeli obvestilo o opravljenem naročilu.

Z brezplačno registracijo v spletno trgovino imate možnost pregleda preteklih naročil, dodajanje več naslovov plačnika ali za dostavo, uporabo seznama želja in pregled vaših mnenj in ocen izdelkov. V kolikor nakupa ne zaključite, se vam vsebina košarice ohrani do naslednje uporabe.

DOSTAVA BLAGA

Blago, naročeno v spletni trgovini www.naturalchillout.com, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v dveh delovnih dnevih.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Za nakupe nad 50€ vrednosti krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo. Vresnost poštnine je vedno navededn pri nakupu posameznega izdelka.

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko Bankaneta oz. plačilnega naloga se temu izognete oziroma je manjši ( cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti Natural Chillout, Ulica Vinka Vodopivca 40, 5000 Nova Gorica, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.

Postopek nakupa oz. koraki do sklenitve pogodbe

Ko najdete primeren izdelek, ga s pritiskom na gumb »Dodaj v košarico« dodate v svojo košarico in nadaljujete z nakupom ali pa zaključite z nakupom tako da pritisnete na gumb »Nadaljujte na blagajno«. S tem vas program preusmeri na:

1. korak »Povzetek« košarice, kjer je podroben opis:

 • vsebino košarice (slika izdelka, naziv izdelek, količino izdelka)
 • cena celotnega nakupa skupaj s pošiljanjem,
 • naslov za dostavo ter naslov za izpis na potrdilu nakupa.

Dodatno lahko:

 • vnovčite vrednostni bon, tako da kodo vrednostnega bona vpišete v prazno okonce »Koda:« in pritisne na gumb »Dodaj« na kar vam avtomatsko odšteje vrednost vrednostnega bona od zneska vašega nakupa, ki pa mora biti višja ali enaka znesku vrednostnega bona.
 • preverite svoje podatke o naročilu in svoje osebne podatke. V kolikor so podatki o naročilu napačni jih lahko popravite, tako da izbrišete določen izdelek, popravite količino ali zamenjate za drugo izdelek. V kolikor ugotovite, da ste vnesli napačen naslov za dostavo oziroma naslov za potrdilo nakupa lahko le tega vselej popravite v svojem profilu v razdelku »Moji naslovi« ali pa le tega spremenite v 3. koraku »Naslovi«.

2. Korak »Prijava«:

V kolikor še niste prijavljeni se lahko prijavite v tem koraku, prav tako pa se v tem koraku lahko registrirate oziroma ustvarite nov račun.

3. korak »Naslov«:

 • med svojimi shranjenimi naslovi izberete željeni naslov dostave,
 • če željenega naslova še niste vnesli, lahko le tega vnesete, tako da pritisnete na gumb »Dodaj nov naslov« ali pa že obstoječega posodobite,
 • v zvez z naročilom lahko napišetete komentar oziroma opombo,
 • naslov za dostavo se lahko razlikuje od naslova za izpis na potrdilu nakupa, vendar le v primeru, da izberete plačilo po predračunu.

4. korak »Pošiljanje«:

 • sprejeti morate pogoje poslovanja, saj v nasprotnem primeru ne morete zaključiti nakupa,
 • navedena je dostavna služba, ki jo za nas opravlja Pošta Slovenije, informacije o dostavi ter cena dostave,

5. Korak »Plačilo«

 • izberite enega izmed treh načinov plačila vašega naročila (1. Plačilo po predračunu, 2. plačilo s PayPal in 3. Plačilo po povzetju),
 • viden je tudi skupni znesek vašega naročila

Ko izberete način plačila vam še enkrat napiše znesek celotnega naročila ter katero obliko plačila ste izbrali. V kolikor ste izbrali pravilno lahko naročilo zaključite z gumbom »Potrjujem naročilo« in s tem je naročilo zaključeno ali pa le tega spremenite na gumb »Druge možnosti plačila«.

V vsakem od zgoraj naštetih korakov se lahko vrnete na predhodni oziroma prejšni korak z gumbom »Nazaj« in s tem popravljate vnesene nepravilnosti.

Na vaš e-mail naslov prejmete dve sporočili, 1. Sporočilo vam sporoča, da je vaše naročilo v obdelavi in 2. Sporočilo je povzetek vašega naročila (katere izdelke ste izbrali, katero plačilno sredstvo ste izbrali, cena celotnega naročila in naslov za dostavo)

S tem je pogodba med podjetjem Natural Chillout (ponudnik) in stranko (kupcem) sklenjena.

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca, tako da prejmete elektronsko sporočilo, da je bilo naročilo poslano. Vse dokler paket še ni poslan imate možnost, da naročilo popravite ali prekličete, tako da ponudnika pokličete na 040 685 585 ali pišete na info@naturalchillout.com, v tekočem dnevu vsa oddana naročila do 15:00 ure, pošljemo naprej še isti dan, naročila oddana po 15:00 uri bodo poslana naslednji dan. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko lahko zavrnete dostavni službi. V primeru osebnega prevzema (ko je blago že pripravljeno na prevzem), pa lahko prav tako svojo željo po preklicu naročila sporočite preko zgoraj omenjene telefonske številke ali e-maila.